Playboy-redaktør og NRK-kjendis starter kvinneportal

Tidligere Playboy- og Mann-redaktør Wenche Steen (bildet), starter nå sin egen nettportal for kvinner. Sammen med redaktør Anne-Kat. Hærland skal hun drive kvinneportalen femme.no.

Daglig leder i selskapet Femme Scandinavia , Wenche Steen, vil ikke uttale seg noe mer om kvinneportalen femme.no før lanseringen 6. juni. Ellers er det ikke noen vits i å ha lansering, mener den tidligere Playboy- og Mann-redaktøren.

Men i et brev til potensielle annonsører forteller Steen at både nye og kjente penner vil bidra til å skape en trendy, nyhetsorientert, spennende og ikke minst morsom portal for den moderne 2000-årskvinnen.

Og morsomt blir det sikkert, med både stand-up komiker Freddy Kjensmo, forfatter Ari Behn, sex-ekspert Ken Purvis og Geir "Glenn Rodney Skog" Schau blant skribentene, og selveste Anne-Kat. Hærlandsom redaktør.

"Kvalitetsbevisste, høyt utdannede og innovative kvinner skal endelig få sitt eget internettsamfunn hvor de kan dele og utveksle erfaringer i praterom og diskusjonsgrupper, handle sammen, oppleve spennende reisemål på en ny måte, få oversikt over moter og trender, lese råd og tips fra eksperter og følge med på nyheter i alle kategorier - kort sagt få en følelse av å være der det skjer når det skjer."

Slik beskriver Steen kvinneportalen overfor potensielle annonsører.

Redaktør Anne-Kat. Hærland røper at femme.no også muligens vil inneholde et og annet frekt manipulert nakenbilde av Jens Stoltenberg, eller Kjell Opseth for den saks skyld, dersom det er stemning for det.

Til toppen