JUSS OG SAMFUNN

PlayStation 2 liker ikke alle gamle spill

Du vil sannsynligvis ikke kunne spille alle dine gamle PlayStation-spill på din kommende PSX 2-boks.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
11. feb. 2000 - 05:14

Ikke kvitt deg med din gamle PlayStation-boks hvis du ennå ikke er lei av spillene dine men samtidig vil ha mulighetene PlayStation 2 vil gi deg.

Sony innrømmer nå at en del eldre titler kanskje ikke vil kjøre like bra på PlayStation 2 som tidligere antatt. Noen vil rett og slett ikke virke i det hele tatt, ifølge en undersøkelse gjort den amerikaske spillprodusenten Jiji Press.

Sony kommer ikke med detaljer om hvorfor enkelte eldre spill ikke virker på PlayStation 2, men ifølge The Register hevder selskapet at spillene trolig ikke er skrevet etter "Sony-standarden". Dette vil si at utvikleren av spillene har gått rundt Sonys programmeringsgrensesnitt og skrevet direkte til maskinvaren.

Fordi maskinvaren til PlayStation 2 er temmelig ulik den man finner i originalutgaven av Sonys spillmaskin, er det kanskje ikke så underlig at disse spillene ikke fungerer helt som først forventet.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.