BEDRIFTSTEKNOLOGI

PlayStation-emulator stoppes ikke

En domstol i San Francisco har avvist Sonys søksmål mot Connectix. Sistnevnte lanserte i januar i år en PlayStation-emulator for Mac, noe Sony satte liten pris på.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
5. feb. 1999 - 14:42

Connectix annonserte torsdag at den føderale distriktsdomstolen i San Francisco har forkastet søksmålet Sony har fremsatt mot selskapet. Sony mente at Connectix har brutt Sonys opphavsrett på spillmaskinen PlayStation. Connectix lanserte Virtual Game Station, PlayStation-emulator for Mac, under MacWorld i januar.

Roy MacDonald, administrerende direktør for Connectix, sier i en pressemelding at selskapet har tilbudt denne typen muligheten med suksess og uten kontroverser i årevis i PC-emuleringsmarkedet

- Vi har til hensikt å hensikt å forsvare konsumentenes rett til denne funksjonaliteten også på PlayStation-markedet, sier MacDonald og tenker da spesielt på muligheten til å spille flere spill enn tidligere på Macintosh-maskinene, samtidig som PlayStation-eierne bedre skal kunne velge hvor de ønsker å spille sine spill.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.