CD-BRENNER

Plextor med rask SCSI-brenner

Selv om det finnes svært raske CD-brennere på markedet, har utviklingen av de SCSI-baserte enhetene nærmest har stått stille i flere år. Nå har Plextor lyttet til kundene.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
10. des. 2002 - 07:55
Plextor PlexWrite 40/12/40S.
Plextor PlexWrite 40/12/40S.

Plextor lanserte denne helgen PlexWriter 40/12/40S, en Ultra SCSI-enhet som trolig er blant de raskeste SCSI-baserte CD-brennerne på markedet-

- Vi har lyttet til kundene våre og har etterkommet behovet for raskere SCSI CD-RW-enheter, sier Patrick Peeters, salgs- og markedssjef i Plextor, i en pressemelding.

Plextors nåværende SCSI-baserte CD-brenner er ikke raskere enn 12/ 10/32X, noe vanlige IDE-baserte brennere støtte for flere år siden.

Les også

Den nye brenneren støtter velkjente teknikker fra Plextor, bland annet selskapets Buffer Underron Proof-teknikk som setter brenneprosessen i pausemodus hvis det blir stopp i datatilførselen, samt PowerRex (Plextor Optimised Writing Error Reduction Control) som automatisk kontrollerer kvaliteten på CD-en velger den optimale brennehastigheten.

PlexWriter 40/12/40S inkluderer to års gratis på-stedet-garanti samt byttegaranti. Enheten vil bli tilgjengelig i januar 2003 og har en veiledende pris på 1850 kroner + mva.

Martin Albert-Hoff, leder Nasjonalt cybersikkerhetssenter hos NSM.
Les også

NSM om nulldagssårbarheter: – Svindyre

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.