Plukker TV-talenter på Internett

TV-bransjen er seg selv lik og utnytter kreativiteten til stadig nye påfunn. Siste skrik hos broderfolket er casting av håpefulle TV-talenter på Internett.

Det svenske TV-produksjonsselskapet Jarowskij Sverige AB har funnet en alternativ måte å finne nye talenter til fremtidige produksjoner ifølge den svenske internettavisen Vision Media.

For dem som kjenner TV-bransjen fra innsiden er det ingen stor hemmelighet at dørene rennes ned av håpefulle "wannabees" som gjerne vil bli TV-kjendiser. Nå har Jarowskijs casting-avdeling (casting=søke og prøve ut personer til roller) like godt gått hen og lagt ut sitt arkiv på nettet, hvoretter de håpefulle kan legge informasjon om seg selv rett i fanget på "jegerne".

Slik kan Jarowskij med et minimum av arbeid ha mulighet til å finne alt fra de store stjernetalentene til enkle statister, og allerede nå anmelder 20-30 personer seg daglig.

På nettadressen thestarbase.com vil Jarowskij fortsette jakten på talenter som et prøveprosjekt inntil man finner en annen anvendelse av "siten" ifølge Mattias Hansson som er ansvarlig for selskapets internettsatsinger.

Hvorvidt denne "siten" er en del av et større prosjekt som til slutt vil bli en ny nett-såpe er uklart, men det antydes av Jarowskij at slike planer foreligger om det dukker opp en kjøper.

Til toppen