BEDRIFTSTEKNOLOGI

PointCast i Notes

Lotus Development (IBM) og PointCast annonserte igår et samarbeid om å overføre informasjon fra en Notes database til desktopen til brukere av et intranett.

Anders Berg
31. okt. 1996 - 08:00

Tirsdag annonserte PointCast at de vil integrere sin programvare I-Server i Lotus Domino Web server, et direkte resultat av samarbeidet mellom PointCast og Lotus som ble annonsert tidligere iår. Allerede i Notes 4.5, som etter all sannsynlighet vil bli tilgjengelig før årsskiftet, kommer I-Server teknologien til å være inkludert.

I-Server programvare er laget for å sende ut nyheter og liknende over nettverk, inkludert Internett og intranett, til skjermspareren PointCast Network. PointCast Network en gratis skjermsparer som kommer opp når maskinen har stått stille en stund og viser kontinuerlige oppdateringer av nyheter rullende over skjermen på datamaskinen. I-Server, som seperat programvare, koster rundt $1.000. I-Server kan være et ypperlig, supplerende verktøy til å formidle nyheter og bedriftsinformasjon til ansatte i større bedrifter.

Integreringen av I-Server i Domino er Lotus motrekk mot Netscapes og Microsofts aggresive markedsføring av produkter innen Internett, intranett og gruppevare.

PointCast er prisbelønnet for sitt produkt PointCast Network.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra