JUSS OG SAMFUNN

Pokerkampanje mot Haugland

Nettspilleselskapet Victory247.com kjører hardt ut mot kultuminister Valgerd Svarstad Haugland.

Nettspilleselskapet Victory247.com hevder å være den nye generasjons spilleselskap. Spillerne spiller mot hverandre og bestemmer selv oddsen på spillebørsen. Dette gjelder også oddsen på hvilke politiske partier som vil gå av med seieren under årets valgkamp.

I en helsides annonse utarbeidet av Victory247.com i VG i forrige uke blir kulturminister Valgerd Svarstad Haugland framstilt som en ond heks med tittelen: «Skal Valgerd bestemme om du skal få spille poker med innsats?»

Tegningen er av en slik karakter at den til og med av politiske motstandere blir karakterisert som ondsinnet og klart overtramp.

Til Asker og Bærums budstikke uttaler styreformann Roger S. Sedal i Victory247.com at nettspilleselskapet kommer til å annonsere hver dag fram til valget, og at dette er en del av kampanjen som vil gå i flere land.

Han opplyser at selskapet nettopp har gjort en emisjon på 60 millioner kroner, og at deler av disse pengene skal brukes til å finansiere kampanjen mot Valgerd Svarstad Haugland og den såkalte automatdommen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.