Portal henter inn 47 millioner kroner

Investorkjendisene Øystein Stray Spetalen og Tore Aksel Voldberg er med på laget når portalselskapet iGroup.no AS nå henter inn nye 47 millioner kroner.

Investorkjendisene Øystein Stray Spetalen og Tore Aksel Voldberg er med på laget når portalselskapet iGroup.no AS nå henter inn nye 47 millioner kroner.

Kapitalforhøyelsen i iGroup no. AS skal gjennomføres under den ekstraordinær generalforsamlingen onsdag til uka (23. februar).

Flere institusjonelle investorer som Gambak, Gironde (Astrup Fearnley), Aweco, Jote Invest, Vesta Horisont, Svenska
kapitalmarknaden, Terra Vekst og A. Wilhelmsen har tegnet seg. Det har også investorene Øystein Stray Spetalen, Tore Aksel Voldberg, Marius Skaugen, og Trond Havdal, opplyser iGroup i en pressemelding.

Majoriteten av aksjeeierne har allerede gitt sin tilslutning til kapitalforhøyelsen.
Les også:
iGroup kjøper Ra Data
Finanskjendiser blåser liv i IT-selskap

- Vi ønsker å bli den største Internett aktøren i Skandinavia. Det er derfor svært positivt å få tyngre investorer med videre. Gjennom emisjonen sikrer vi en solid kapitalbase for videre utvikling, oppkjøp og børsnotering, sier styreleder Rolv E. Heggenhougen i iGroup.

iGroup har allerede vært i dialog med Oslo Børs. Målet er at selskapet skal noteres på børsen innen utgangen av året, opplyses det i pressemeldingen.

For to uker siden kjøpte iGroup-konsernet portalen guiden.no som skal bli selve spydspissen for iGroups optimistiske vekststrategi. I dag kjøpte iGroup også domenet guiden.com - et "must" for å nå målet om å bli en av Nordens ledende Internett-aktører, ifølge Heggenhougen.

Til toppen