Posten valgte Capgemini og ErgoGroup

Capgemini og ErgoGroup skal samarbeide om applikasjons-forvaltning for Posten.

Posten valgte Capgemini og ErgoGroup

Capgemini og ErgoGroup skal samarbeide om applikasjons-forvaltning for Posten.

Posten Norge har valgt Capgemini og ErgoGroup som leverandører for applikasjonsforvaltning. Det innebærer at Capgemini og ErgoGroup vil ha forvaltningsansvaret for hele Posten Norge applikasjonsportefølje de neste 4 årene.

Capgemini skal ta med seg sine globale erfaringer innen applikasjonsforvaltning og det som Capgemini kaller righsoring. ErgoGroup bidrar med dyp kjennskap til Postens forretningsløsninger etter mange år som leverandør, og som Postens heleide datterselskap.

- Vi ser på Capgemini som en meget god samarbeidsparter i denne konstellasjonen. Vår kunnskap om Posten og deres IKT-løsninger sammen med Capgeminis sterke posisjon innen applikasjonsforvaltning, gjør dette til et meget sunt partnerskap. Vi ser at vi i dette samarbeidet har kompletterende profiler som vil gjøre oss til en solid aktør overfor Posten, kommenterer Terje Mjøs, administrerende direktør i ErgoGroup, i en pressemelding.

Capgemini og ErgoGroup forteller at de som en følge av denne felles avtalen har bestemt seg for å utvide sitt samarbeid i det norske markedet.

- Vi er svært fornøyd med at vi etablerer et tettere samarbeid med ErgoGroup. Vårt partnerskap gir oss begge en styrket posisjon i markedet, ettersom vi har sterk komplementaritet på tjenester og kompetanse, sier Kjell André Engen, administrerende direktør i Capgemini Norge, i en pressemelding.

Til toppen