BEDRIFTSTEKNOLOGI

PowerTech utvider i Tønsberg

PowerTech Information Systems har overtatt Syse Datas Internett aksess-tjeneste i Tønsberg og omegn.

Frode Eriksen
9. juli 1997 - 17:06

PowerTech får fullt eierskap, administrativt og teknisk ansvar for Syse Datas to tilknytningspunkter i Tønsberg og Stokke, samt selskapets gamle lokaler ved Tønsberg Business Center.

I løpet av kort tid vil de aktuelle kundene motta et brev fra PowerTech og Syse Data angående overtagelsen.

Ifølge en pressemelding fra PowerTech vil de eksisterende kundene få raskere og bedre tilgang til Internett. PowerTech vil umiddelbart oppgradere kapasiteten på forbindelsen til tilknytningspunktene, til fordel både for de som har oppringt tilknytning og de som har fast linje til de aktuelle tilknytningspunktene.

I løpet av en to-måneders overgangsperiode vil også aksessutstyret for oppringt tilgang oppgraderes med støtte for modem-oppkoblinger med hastigheter opp til 33,6 kbps samt oppringt ISDN-tilgang i hastigheter fra 64 kbps til 512 kbps. PowerTech vil også tilby raskere 56 kbps modemtilgang på sine digitale tilknytningspunkter fra august måned.

Henrik Dramstad i PowerTech sier til digi at selskapet i dag dekker vel 240 av landets kommuner med utgangspunkt i lokaltakst. Node i Kristiansand er rett rundt hjørnet, mens Molde og Trondheim er planlagt. Selskapet har i dag vel 5500 enbrukerkunder på Internett-aksess, men den siste ukens kjøp av kunder av Syse Data og Image Scandinavia er marginalt i forhold til den totale kundemassen, sier Dramstad.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.