RESULTATERFINANS

Presidentvalget ødelegger for Fast-notering

Rob Fisher, administrerende direktør i Fast Search & Transfer, vil ikke på børs ennå. Grunnen at amerikanerne ikke greier å velge en president. Nå skal selskapet noteres innen første kvartal, lover Fast.

Sigvald Sveinbjørnsson
15. nov. 2000 - 11:26
Fast Search & TransferOslo BørsNasdaq

- Grunnen er det volatile markedet. Vi tror at det er presidentvalget som har skylden i mye av det urolige markedet vi skal ut på. Vi kan ikke vente på at det roer seg, samtidig som det ikke er tid nok til å gjøre alle forberedelsene hvis man skal på børs før jul, sier Rob Fisher, administrerende direktør i Fast, til digitoday.no.

Han mener at det ikke er noen dramatikk i dette, og at det uansett blir en børsnotering i løpet av januar/februar neste år.

Emisjonen i forkant av noteringen blir i samme slengen utsatt, men Fisher sier at han er meget komfortabel med likviditeten i selskapet.

- Vi har nok penger til å drive til emisjonen, sier Fisher.

At enkelte meglerhus den siste tiden har gått ut og anbefalt sine aksjonærer å selge aksjer i selskapet tar ikke Fisher tungt.

- Analytikerne kan si hva de vil, men jeg er overbevisst om at vi har en forretning som fungerer og som vil levere etter forventningene i tiden som kommer, avslutter Fisher.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra