Pris til Microsoft for støtte til homo- og bifile

Microsoft er tildelt årets "Corporate Vision Award" fra Los Angeles Gay & Lesbian Center, verdens største organisasjon for homo- og bifile.

Microsoft er tildelt årets "Corporate Vision Award" fra Los Angeles Gay & Lesbian Center, verdens største organisasjon for homo- og bifile.

Prisen utdeles hvert år til den enkeltpersonen og det selskapet som utmerker seg som visjonær, ledende og støttende overfor homofile av begge kjønn. Tidligere priser har gått til enkeltindivider som Elton John og John Schlesinger, og til selskaper som NBC, Universal Studios og MTV.

Årets priser gikk til Microsoft og til koprodusent Bruce Cohen av filmen American Beauty. Utdelingen fant sted 8. desember på et stort anlagt galaarrangement i Hollywood. Blant deltakerne var Californias guvernør Gray Davis.

Microsoft fikk prisen fordi selskapet er blant de første internasjonale aktørene som tilgodeser ansatte i homofile samboerforhold med de samme støtteordninger som gifte heterofile, og som har nedfelt forbud mot diskriminering på grunn av seksuell legning i sitt interne regelverk. Det ble også pekt på at Microsoft har en egen intern organisasjon for homofile ansatte, og yter utstrakt støtte til en rekke organisasjoner og arrangementer for homofile.

Visepresident Ben Waldman i Microsofts avdeling Mobile Devices, selv åpen homofil, tok imot prisen.

Prisutdeleren Los Angeles Gay & Lesbian Center er selv blant de mange organisasjonene for homofile som har nytt godt av Microsofts innsats.

Til toppen