Priser til norske offentlige nettsteder

Direktorat for forvaltning og IKT (DIFI) har pekt ut fire vinnere.

Priser til norske offentlige nettsteder

Direktorat for forvaltning og IKT (DIFI) har pekt ut fire vinnere.

Oslo (NTB): Finansportalen.no er kåret til årets nettjeneste av Direktoratet for forvaltning og IKT (DIFI), som har stått for kåringen årets offentlige nettsteder.

I juryens begrunnelse for kåringen av Finansportalen.no til årets nettsted heter det: – Nettstedet gir raskt oversikt og er enkelt å bruke. Designet er tydelig og tiltalende, noe juryen mener er et eksempel til etterfølgelse for andre offentlige nettsteder.

Kåringen er en del av DIFIs arbeid for større oppmerksomhet på kvalitet og tilgjengelighet på offentlige nettsteder. En fagjury kåret fire vinnere. Finansportalen.no ble årets nettjeneste, Høgskolen i Bergens nettsider ble årets statlige nettsted, Sørum kommune har de beste kommunale nettsidene og årets tilgjengelighetspris gikk til Dok.no, skriver DIFI i en pressemelding.

Formålet med prisene er å løfte fram nettsteder som bidrar til et mer tilgjengelig og brukerrettet offentlig informasjons- og tjenestetilbud. Gjennom kåringen ønsker DIFI også å fange opp nyskapende initiativ som kan utfordre andre offentlige nettsteder i egen nettstedutvikling.

    Les også:

Til toppen