FORBRUKERTEKNOLOGI

– Produksjonen har startet

Apple skal være i gang med å lage iPad Mini.

Vil Apples nye toppsjef trosse tidligere ordrer fra Steve Jobs? Ifølge Wall Street Journal skal Apples leverandører allerede være igang med masseproduksjon av en mindre utgave av iPad.
Vil Apples nye toppsjef trosse tidligere ordrer fra Steve Jobs? Ifølge Wall Street Journal skal Apples leverandører allerede være igang med masseproduksjon av en mindre utgave av iPad. Bilde: David Paul Morris/Bloomberg via Getty Images/All Over Press
3. okt. 2012 - 12:47

Kilder Wall Street Journal har vært i kontakt med bekrefter at Apples asiatiske leverandører nå har startet produksjonen av iPad Mini, en 7,85 tommers versjon av Apples markedsledende nettbrett.

Det har i lang tid vært spekulert i om Apple kom til å entre markedet for mindre nettbrett. Steve Jobs skal ikke ha vært en fan av dette. Han mente størrelsen iPad, med sine 9,7 tommer, gir den beste brukeropplevelsen.

Men Apples konkurrenter i nettbrettmarkedet, både Amazons Kinde Fire og Google med Asus-brettet Nexus 7, har hatt suksess i markedet. Det kan ha drevet Apple til å satse på en mindre utgave.

Wall Street Journal melder at sørkoreanske LG Display og Taiwanske AU Optronics har begynt masseproduksjon av skjermer. Det forventes også at Apple vil lansere nettbrettet offentlig i løpet av oktober.

Om det skulle være noen tvil: Nei, Apple vil ikke kommentere opplysningene til den amerikanske avisen.

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.