Programvare avslører detaljer om neste iPhone

En testutgave av iPhone 2-programvaren avslører trolig brikkesettet i neste iPhone-versjon.

Programvare avslører detaljer om neste iPhone

En testutgave av iPhone 2-programvaren avslører trolig brikkesettet i neste iPhone-versjon.

Alle signaler tyder på at Apple snart vil komme med en ny og bedre utstyrt utgave av mobiltelefonen iPhone. En testversjon av en ny utgave av firmware-en til iPhone er nå tilgjengelig for utviklere. Denne programvaren skal inneholde referanser til en enhet som heter SGOLD3. Dette skal ifølge AppleInsider være avslørt ved hjelp av ZiPhone-verktøyet.

    Les også:

Dagens iPhone benytter et brikkesett fra Infineon som heter S-GOLD2. Infineon tilbyr også brikkesettet S-GOLD3H, som nå antas å være det brikkesettet det refereres til i firmware-en.

Dette brikkesettet har blant annet støtte for HSDPA (turbo 3g) med nedlastingshastighet på inntil 7,2 megabits per sekund. Det støtter også ordinær 3G (WCDMA) og Edge, kamera med inntil 5 megapiksler oppløsning, infrarød overføring (Fast IRDA) og mer avansert videofunksjonalitet, blant annet støtte videoopptak og toveis videosamtaler. Brikkesettet skal også ha støtte for to minnekortgrensesnitt for MMC- eller SD-kort.

Det påpekes likevel av AppleInsider at brikkesettet ikke har støtter for HSUPA, den delen av HSPA (High-Speed Packet Access) som skal sørge for raskere opplasting. Det er ventet at mange mobiloperatører vil begynne å tilby HSUPA i løpet av året.

Til toppen