BEDRIFTSTEKNOLOGI

Quark søker betatestere for 5.0

QuarkXPress 5.0 er forestående, men før lanseringen ønsker Quark Inc. flere betatestere for den nye utgaven av programmet. Selskapet tar imot testere fra sitt nettsted, men sier ellers lite om oppgraderingen.

Frode Eriksen
16. feb. 1999 - 13:51

Quark Inc. tar ikke imot hvilke beta-testere som helst og de som melder seg på må kvalifisere seg. Testerne må kunne definere de manglene en finner.

Quark Inc. sier at 5.0 bygger på brukernes ønsker, noe som kan tyde på at selskapet ønsker å gjøre noe med Adobes lay-out program K2 (InDesign) som lanseres i nær framtid.

Ifølge ZDNet er Adobe i gang med en målrettet markedskampanje som skal legge grunnlaget for en endelig kverking av Quark. Quark-brukere skal blant annet tilbys oppgradering til K2 til rimeligere pris enn det Quark tilbyr for å oppgradere fra QuarkXpress 3.0 til 4.0.

K2 vil kunne åpne og eksportere til Quarks filformat og tillate bruk av de samme tastekommandoene. QuarkXTensions vil derimot ikke støttes i K2s første utgave. Arbeidsplasser som nytter arbeidsflyten i QPS (Quark Publishing System) vil uten videre kunne bytte ut XPress med K2, heter det. Ellers vil K2 kunne brukes til å opprette og redigere dokumenter i Acrobat-formatet PDF.

Er du interessert i hva Quark vil gjøre med dette kan du sjekke Quarks nettsted på [http://www.quark.com/quarkxpress/beta_enter.html?beta].

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.