RESULTATERFINANS

QXL med store tekniske problemer

Det norske auksjonshuset QXL.no fortsetter å ha store tekniske problemer. Ledelsen vil ikke love noe om når auksjonen er tilbake online.

23. juli 2001 - 14:54

Det så ut til at problemene var fikset etter at QXL Auksjon Norge havarerte fullstendig før helgen. Torsdag ettermiddag var tjenesten oppe igjen, og de auksjonskundene som hadde gått glipp av salgene sine fikk forlenget dem.

Men det hjalp lite.

Det viser seg nemlig at de tekniske problemene slett ikke er over for QXL. Tjenesten er nede på ny, og det er usikkert når den kommer tilbake på nett igjen. Markedssjef Jørgen Nilsson opplyser at de nå har jobbet non-stop i 48 timer for å få tjenesten til å fungere, men at det fortsatt er "noen bugs" som gjør at de ikke vil offentliggjøre tjenesten ennå.

- Vi måtte rekonstruere tjenesten fullstendig til tross for at vi hadde back-up. Da vi fikk opp tjenesten igjen, viste det seg at auksjonsklokka fortsatt blant annet ikke fungerer, noen GIF-er ikke fungerte og lignende, sier markedssjefen som hevder at de ikke kan ha tjenesten online, når de "reparerer" på den.

Han vil ikke love når QXL igjen er tilbake, men "håper i løpet av mandagen". Uansett er han bekymret for at dette går utover kundene og sier det er veldig synd fordi auksjonen har opplevd spesielt mye trafikk den siste tiden.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.