Ras av nye mobiler i mars

På CeBIT-messen i midten av mars skal en rekke produsenter lansere nye telefoner.

På CeBIT-messen i midten av mars skal en rekke produsenter lansere nye telefoner.

I forrige uke var det mobilkongress i Cannes i Frankrike, men det ble ikke lansert så mange nye produkter som man på forhånd ventet. For flere av de store produsentene venter til CeBIT-messen i Hannover 13.-20. mars.

For der skal både Sony-Ericsson, Siemens, trolig også Nokia og flere andre produsenter avduke nye modeller på den store data- og telemessen. Sony-Ericsson har allerede lekket enkelte av sine nyheter. I tillegg til disse GSM-nyhetene, skal Sony-Ericsson også lansere en ny iMode-telefon som heter So211i. I tillegg til Japan, skal det åpnes nettverk for det avanserte japanske mobilsystemet i Nederland og Tyskland i løpet av våren. Telefonen åpnes som et skjell og har fargeskjerm.


Bilder og annen informasjon om telefonen ligger allerede ute på Sony Ericssons japanske nettside, skriver nyhetstjenesten Mobil.se.

I tillegg har det lekket ut nyheter om en av telefonene Siemens skal lansere på CeBIT. Modellen, som trolig skal hete M50, er en videreutvikling av SL45. M50 får GPRS, støtte for EMS-meldinger og Java, noe som åpner for mange typer spill. Siemens har også lovet minst én ny telefon med fargeskjerm - også den skal lanseres under CeBIT.

Du kan se et større bilde av M50-telefonen på denne nettsiden.


På CeBIT vil det også dukke opp flere mobiltelefoner med Windows som operativsystem. Den eneste aktøren som ennå ikke har lekket noen særlige nyheter om vårens lanseringer er Nokia - selskapet har bare lovet "et stort antall" nye modeller.

Til toppen