FORBRUKERTEKNOLOGI

Raskere minnekort for videoentusiaster

SanDisks nye SDHC-kort skal tilfredsstille kravene til lange videoopptak i full HD.

SanDisk Extreme SDHC 32 GB Class 10
SanDisk Extreme SDHC 32 GB Class 10
Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
25. juni 2009 - 12:46

SanDisk kunngjorde i går at selskapet i løpet av august kommer på markedet med det selskapet hevder er verdens raskeste SDHC-kort med 32 gigabytes kapasitet. Kortet støtter lese- og skrivehastigheter på 30 megabytes per sekund.

Mange videokameraer i forbrukerklassen, men også en del nyere digitale speilreflekskameraer for samme målgruppe, støtter opptak av 1080p-video med lagring til minnekort. Raske minnekort er også en forutsetning ved serieopptak av fotografier med høy oppløsning.

Med full HD-video i AVCHD-formatet med en datarate på 24 megabits per sekund, er det plass til 160 minutter med opptak på det nye kortet, ifølge SanDisk.

Kortet, som er i SanDisks Extreme SDHC-familie, støtter den nye hastighetsspesifikasjonen Class 10, som er en del av SD 3.0-spesifikasjonen. Alle enheter som støtter SDHC-standarden skal kunne ta i bruk dette kortet.

SanDisk Extreme SDHC 32 GB Class 10
SanDisk Extreme SDHC 32 GB Class 10
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.