Ravenholm.no utvider med fagbøker

Programvareleverandøren Ravenholm utvider nettstedet sitt med salg av fagbøker for avanserte behov.

Programvareleverandøren Ravenholm utvider nettstedet sitt med salg av fagbøker for avanserte behov.

Den danske avdelingen av Ravenholm Computing har solgt IT-fagbøker fra nettstedet sitt siden den tok over Bookworld-tjenesten til IDG Danmark i fjor sommer. Satsingen har vært svært vellykket, med en årsomsetning som nå skal ha steget til et "tosifret millionbeløp". 4000 titler er lagerført, hovedsakelig engelskspråklig litteratur for spesialister. Selskapet er blant annet enedistributør i Danmark for bøkene fra Microsoft Press. Fra i dag tilbys den samme tjenesten, med det samme utvalget av bøker, fra nettstedet til Ravenholm Norge.

– Det er høyende markedet innen IT-faglitteratur som vi henvender oss til, sier administrerende direktør i Ravenholm Computing Norge, Norvald Marstrand Heidel, til digi.no. – Et typisk eksempel er flere bøker om Windows Server 2003 fra Microsoft Press, som systemadministratorer og andre spesialister trenger når de skal prøve ut hvordan det nye systemet vil passe i deres miljø. Størstedelen av dette markedet er engelskspråklig.

Heidel vil satse på boksalg over nett med høy servicegrad og hurtiglevering. Trenger du en bok som han ikke har på lager, skal han likevel greie å levere den innen åtte dager, lover han.

– Vi har samtlige av de viktigste titlene som er utgitt world wide, og de vi ikke har, kan vi skaffe. Vi etablerer dessuten et nytt hjemmesidekonsept som skal gjøre det enkelt å finne frem den litteratur man søker og deretter gjøre handelen. Mangfoldet er så stort at tilgjengelighet samt det å gjøre det enkelt å finne frem blant alle titlene, er helt avgjørende.

Heidel lover at han også vil følge kundens ønsker om norskspråklige IT-fagbøker.

– Noe av det som er spennende for oss med boksatsingen, er at vi ved å selge bøker også selger programvare. Kjøper du for eksempel en bok hos oss om Crystal Reports, er det svært enkelt å også kjøpe programvaren på samme nettsted.

Til toppen