RESULTATERFINANS

Razorfish avsanner rykter om oppløsning

Internett-konsulentselskapet Razorfish dementerer rykter om at selskapet skal fjerne sin operasjon i Sverige. Det skal heller ikke være noen dramatikk i at selskapets Europa-sjefer kastet seg på flyet torsdag ettermiddag.

Sigvald Sveinbjørnsson
10. nov. 2000 - 11:47

Torsdag skrev digitoday.no om Razorfish -sjefer som kastet seg over dammen til USA fra Europa for å rekke tilbake til et hastemøte. Det gikk samtidig rykter i svenske medier at selskapet skulle kvitte seg med hele den svenske avdelingen.

Torsdag kveld gikk Razorfish ut og dementerte påstandene om at selskapet var i ferd med å kvitte seg med det svenske datterselskapet.


Razorfish måtte si opp 37 personer fra Stockholm-kontoret, mens 25 ansatte ble forflyttet til andre kontor tidligere i år. Grunnen var nedgang i markedet og mangel på oppdrag.

Det var den svenske avisen Resumé som publiserte disse nyhetene i sin torsdagsutgave, men påstandene blir altså ettertrykkelig dementert fra Razorfish.

I pressemeldingen står det at europasjefene, blant annet Per Jauring, er i New York for å diskutere selskapets videre vekst.

Samtidig sier den operasjonelle direktøren for Razorfish, J-P Maheu, at "Stockholm er et meget viktig marked for oss, og vi har store forventninger til Stockholmskontoret".

Det lyktes ikke digitoday.no å få kontakt med ledelsen i Razorfish torsdag. De satt nemlig i møte....

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.