Razorfish-gründere takker for seg

To av de mest fremtredene symbolene på den nye økonomien, Jeff Dachis (bildet) og Craig Kanarick, sier opp sine stillinger i Razorfish- selskapet de bygget opp.

Etter børsslutt i USA torsdag, klokken 22.00 norsk tid, er det ventet at Jeffrey (Jeff) A. Dachis og Craig Kanarick takker for seg som toppsjefer for Razorfish Inc - konsulentselskapet de sammen bygget opp til å bli en ledende kraft i den nye økonomien. Dette røper kilder i Razorfish, skriver Vision.

De to gründerne skal nå sammen bli styreledere i selskapet, sies det fra informert hold. Tidligere var Dachis og Kanarick sett på som lederstjernene og viktige ikoner i den nye økonomien. På det meste var begge god for flere hundre millioner kroner, men det var på toppen. Aksjekursen i selskapet de bygget opp har rast med svimlende 97 prosent siden den gang.

Razorfish var i en kort periode til og med lønnsomt, men dette tok slutt ved fjorårets siste halvdel. Siden den gang har selskapet måttet gå til oppsigelser. Nesten 1.000 personer, halve staben, har måttet forlate selskapet siste halvår.


Torsdag blir også resultatene til selskapet lagt frem, og det er ventet at tallene vil være på linje med det Wall Street har ventet. Det vil si et tap, og et fortsatt sviktende marked.
Til toppen