Razorfish-ledelsen samles i hovedkvarteret

Torsdag ettermiddag sitter ledelsen i europakontorene for Razorfish på et fly på vei til New York. Hele ledelsen i selskapet er kalt inn til et hastemøte.

Hele ledelsen i den europeiske delen av internettkonsulentselskapet Razorfish sitter nå på et fly til New York. Der er ledelsen innkalt til et hastemøte.

Det er klart at sjefen for Sverige-kontoret, Mattias Falkendal samt europasjefen Michael Moore, som leder selskapets operasjoner i Europa, sitter på flyet.

Falkendal dro i formiddag i hu og hast til møtet. Ifølge papirutgaven av den svenske medieavisen Resume er det mulig at Razorfish styre vil legge ned hele virksomheten i Sverige. En annen mulighet er at det er et oppkjøp på gang.

I forrige måned kvittet Razorfish seg med 200 ansatte. Av disse skulle 37 ved det svenske kontoret forsvinne, mens norgeskontoret skulle ikke bli berørt av nedskjæringene.
Les saken fra oktober her:
Den fargerike gründeren i Razorfish, Jeffrey A. Dachis,har også returnert fra Europa til USA i dag får digitoday.no fra Europa-kontoret til Razorfish. Han var i Amsterdam sammen med Moore, men skulle ikke tilbake fra Europa før over helgen.


Razorfish er resultatet av en fusjon mellom svensker og amerikanere i 1997, der Spray var en sentral aktør. Razorfish er et av de eldste konsulentselskapene i internettmarkedet og det svenske invetseringsselskapet Spray Ventures er stadig inne på eiersiden.

Les mer om: