Razorfish Norge: - Vurderer å sensurere nettilgang

Razorfishs kontor i Norge har ennå ikke sperret tilgangen til et par amerikanske Internett-tjenester, slik toppledelsen i konsulentselskapet har formanet. Men saken skal diskuteres med de ansatte, sier Robert Keil.

Det amerikanske konsulentselskapet Razorfish har ved sine amerikanske kontor sperret de ansattes tilgang til å besøke Internett-tjenestene til FuckedCompany.com og Thevault.com.

Grunnen er at meldinger fra ansatte i selskapet er postet på disse tjenestene. Ved Norges-kontoret har ikke dette vært en aktuell problemstilling, sier daglig leder Robert Keil til digitoday.no.


Han forteller at de ikke har sperret for tjenestene, men at dette er under løpende vurdering fra ledelsen - som i samhandling med de ansatte skal finne ut hva de skal gjøre.

- For oss er ikke dette noen spesiell stor sak. Ved Norges-kontoret og i Stockholm er det en annen kultur enn i USA. Jeg tror ikke at noen ansatte bruker slike tjenester i arbeidstiden, sier Keil til digitoday.no.

- Vi ønsker ikke å sensurere noe, og jeg tror ikke dette er et problem, sier Keil, men han utelukker ikke at Norges-kontoret vil følge opp "sperreordren" fra toppsjefene i USA.

Les mer om: