Razorfish: - Vi stresser ikke med lederen

Razorfish har ikke skaffet en permanent lederløsning etter at Bjørn Tore Stig forlot stillingen i september 1999. Dette bekymrer ikke selskapet. Også Spray Norge har tatt det med ro i jakten på en ny leder. Det viktigste er å finne rett mann, mener Nettavisen- og midlertidig Spray-sjef Knut Ivar Skeid.

Razorfish har ikke skaffet en permanent lederløsning etter at Bjørn Tore Stig forlot stillingen i september 1999. Dette bekymrer ikke selskapet. Også Spray Norge har tatt det med ro i jakten på en ny leder. Det viktigste er å finne rett mann, mener Nettavisen- og midlertidig Spray-sjef Knut Ivar Skeid.

Siden Bjørn Tore Stig gikk fra stillingen som administrerende direktør i Razorfish Norge har selskapet bare hatt midlertidige løsninger på lederrollen. Stig forlot lederstillingen i september 1999.
I begynnelsen av mars inntok svenske Rikard Lindstrøm ledertrøyen i selskapet, men ikke for all evighet.

- Vi er på utkikk etter en permanent leder, ja. Det sier Thomas Holter, pressekoordinator hos Razorfish. Men han benekter at det er et preserende behov for ny leder i selskapet.

- Vi har ikke stresset med å få tak i noen leder, fordi det fungerer godt slik det har gjort i den siste tiden. Vi vil ansette en leder når vi finner den rette og vil ikke stresse unødig for å få det til, sier Holte til digi.no.
Les:
IT-bransjen mangler nye sjefer
Norske Spray Razorfish bytter sjef - igjen


Han er ikke enig i at den uavklarte lederfunksjonen i selskapet har gjort forholdet til kunder og partnere vanskelig. - Det har ikke vært noe problem, fordi vi har kundekontakter som har den hele og fulle kontakten med kunder og partnere. Det ser vi på som uproblematisk.

Holter vil ikke komme inn på når selskapet tar sikte på å skaffe seg en leder.

Nåværende administrerende direktør, Lindstøm, holder til i Sverige, men er på kontorene i Oslo så ofte det er behov for det, kan Holter fortelle digi.no.

Også norske Spray har lenge vært på jakt etter en ny leder.

Knut Ivar Skeid har fungert som administrerende direktør for den norske Spray-portalen siden lanseringen i november. Spray Norge ble skilt ut som eget selskap på nyåret, og har siden da vært på jakt etter en (ny) administrerende direktør.

- Hvorfor har det tatt så lang tid?

- Når man skal rekruttere folk av en viss størrelse, tar det gjerne litt tid. De har ofte lang oppsigelsestid hos sin arbeidsgiver. Men vi har plukket ut rette vedkommende, forteller Skeid.

Den påtroppende Spray-sjefens navn er imidlertid ikke klart til offentliggjøring ennå. Det er, ifølge Skeid, problematisk i forhold til hans nåværende arbeidsgiver.

- Har han sagt ja til jobben, da?

- Vi har noe på gang, ja. Alt er i orden, forsikrer han.

Ny Spray-sjef tiltrer ikke før påske. Og Knut Ivar Skeid er igrunnen glad for at vedkommende ikke fikk gå på timen. - Det ligger en viss styrke i det; at styret ikke pustet lettet ut og sa "kom deg ut, din %&@#...".

Skeid sier også at det å finne en etterfølger har vært uproblematisk for ham selv om det har tatt lang tid. Det viktigste er å finne rett mann, mener Skeid.

For ordens skyld, dersom navnene Razorfish og Spray fortsatt skaper forvirring:
Barberfisksprayavisen... nei, hvordan var nå dette igjen?
Til toppen