RealPC fra Insignia

Insignia, produsenten av SoftWindows, har nå kommet med et nytt program som skal knipe markedsandeler fra konkurrenten Connectix.

Insignia, produsenten av SoftWindows, har nå kommet med et nytt program som skal knipe markedsandeler fra konkurrenten Connectix.

Insignia håper oppfølger til SoftWindows kan hjelpe selskapet å vinne tilbake kunder. Det nye programmet, RealPC, beskrives i en pressemelding som "brukervennlig og billig": Veiledende pris på RealPC oppgis til 79 dollar og produktet skal komme i handelen i løpet av august eller september. Programmet vises for første gang under Macworld Expo i Boston denne uken.

RealPC vil kunne brukes til alle MS-DOS og Windows '95-programmer, den er kompatibel med joysticks, soundblaster, er kompatibel med OS 8 og Rhapsody. Den krever 16 MB RAM (24 MB er anbefalt) og 40 MB harddisk (200 MB eller mer anbefalt grunnet Windows '95).

- Kompatibilitet er viktig for våre kunder. Nyskapende innspill fra produsenter slik som Insignia gjør at Mac-brukere kan få tilgang til ikke bare Mac-programmer men også PC-programvare, sier Guerrino de Luca, Apples markedssjef.

- Vi har solgt få versjoner av Virtual PC fra Connectix. Vi fikk den på lager for syv uker siden og har solgt kun syv enheter. Grunnen til det lave salget er at vi ikke har merkedsført produktet i vår katalog, sier Kristian Bendz hos Macwarehouse til digi. - Vi har ikke hørt noe om det nye produktet fra Insignia, men det er på tide at det kommer noe nytt: Virtual PC er mye bedre enn SoftWindows, avslutter Bendz.

Til toppen