Redaktørinflasjon i HjemmeNett

Orkla Media-tjenesten HjemmeNett er i ferd med å hyre inn ti tema-redaktører til portalen sin. Målet for Nina Furu er å bygge mini-portaler.

Over-redaktør Nina Furu forklarer i en pressemelding at HjemmeNett nå skal begynne å gjøre hver enkelt seksjon om til mini-portaler.

- Skal disse portalene bli selvstendige suksesser, må det stå ildsjeler bak. Vi arbeider mye med å skape egne visuelle miljøer for hver enkelt seksjon, med spesielt design, egbe web-video programmer, spesialtilpasset funksjonalitet og liknende, sier Furu som sier de trenger temaredaktører som er spesielt engasjerte i hvert enkelt emne for holde i trådene.

Ifølge HjemmeNett har de i dag 22 seksjoner (fem storbyguider og 17 temaseksjoner). 10 av disse skal altså nå få sin egen redaktør og åtte posisjoner er allerede fylt.

Den Orkla Media-eide tjenesten har siden starten for tre år siden ikke greid å kapre hjemmemarkedet i Norge og bli en seriøs utfordrer til SOL, Spray og ABC Startsiden. Hvor mye de nå bruker på den redaksjonelle nysatsingen, vil ikke selskapet ut med.

Til toppen