Regjeringen får gratis kurs i e-handel og WAP

Grete Knudsens oppfordring til regjeringen om å gå på kurs for å øke IT-kompetansen har blitt tatt på alvor av kursleverandørene. IT-Akademiet inviterer nå hele regjeringen på gratis WAP-kurs.

I Aftenposten onsdag forrige uke utfordret nærings- og IT-minister Grete Knudsen resten av regjeringen til å gå på kurs for å øke IT-kompetansen. IT-Akademiet tar Knudsen på alvor, og har allerede sendt invitasjon til hele regjeringen om gratis kurs i innføring i e-handel og WAP-teknologi.

IT-Akademiet er meget positive til utspillet fra Knudsen. Norge har muligheten til å bli blant de beste i utvikling og bruk av den nye kunnskaps- og informasjons-økonomien. Da er det viktig at våre politiske ledere også har grunnleggende kunnskaper om denne teknologien, påpeker skolen i en pressemelding

IT-Akademiet ønsker derfor å gi alle statsrådene et kurs i innføring i e-handel og WAP-teknologi. IT-Akademiet er forøvrig den første utdanningsinstitusjonen i Norge som tilbyr WAP-kurs. Kurset er, ifølge pressemeldingen, utviklet i samarbeid med WAP Academy i Danmark.

Til toppen