RESULTATERFINANS

Reitan fikk Sense, Nalbant "back in business"

Alt tyder på at den gamle Sense-sjefen Nadir Nalbant er tilbake i mobil-manesjen etter at Norsk Vekst selger sine aksjer i Sense til Reitan. Nalbant tjener 16 mill. på salget.

12. mai 2003 - 12:48

Aksjene i mobilselskapet Sense ble suspendert fra handel på Oslo Børs mandag morgen. Ved halv ett-tiden kom forklaringen: Da meldte Norsk Vekst at de har solgt sine aksjer. Investeringsselskapet selger sine aksjer i mobilselskapet Sense etter at Reitan har oppjustert tilbudet til aksjonærene.

Investeringsselskapet har 5.021.448 aksjer i Sense, noe som tilsvarer 6,44 prosent av aksjene. Også Elkjøp, som har 8.862.364 aksjer, eller 11,37 prosent av aksjene i Sense, har godtatt salget av aksjene.

Det er Reitangruppen som tar over aksjene. Reitan & Co har oppjustert sitt tilbud fra 3,50 kroner til 3,99 kroner per aksje. Samtidig flagger Reitangruppen at de har 64,77 prosent av aksjene i selskapet, skriver digi.nos søsterpublikasjon iMarkedet.

Alt ligger an til at den tidligere Sense-sjef Nadir Nalbant er på vei tilbake som sjef i selskapet. I dag leder han Reitangruppens mobilsatsing Hello.

Nalbant har tidligere også jobbet i Telia-eide NetCom.

- Det er naturlig å vurdere en sammenslåing av disse virksomhetene, sier Nalbant til iMarkedet, som likevel påpeker at Hello holder fokus på sin egen virksomhet nå.

Nalbant har 4 millioner aksjer i Sense. Dermed får han ut 16 millioner kroner hvis salget av Sense til Reitan går igjennom.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.