Reklamefri nettressurs for nettredaktører

Nettveteran Nina Furu har samlet mye av egen og kollegers kompetanse på et eget nettsted.

Nettveteran Nina Furu har samlet mye av egen og kollegers kompetanse på et eget nettsted.

Nina Furu lanserer nettstedet Nettredaktor.no som gratis nettressurs for alle som jobber med innholdsformidling på web. Nettstedet dekker områder som skriving for web, forretningsutvikling, arbeidsliv og videreutdanning, og web-produksjon.

– Det er etter hvert veldig mange som jobber med innhold og kommunikasjon på web i Norge, sier Furu. – Svært mange av dem sitter med de samme spørsmålene, og har ikke kolleger i egen organisasjon som de kan rådføre seg med. Nettredaktor.no er et online-tilbud til disse.

Furu driver også Nettredaktørskolen ved Westerdals, som ble startet i fjor, og leder Dataforeningens faggruppe for web-kommunikasjon. Som tidligere redaktør for Orkla Medias portalsatsning HjemmeNett og nettredaktør i Hjemmet Mortensen-systemet er hun en av fagets gamle travere her til lands.

– Nettredaktor.no inneholder utdrag fra foredrag, artikler og bøker, foruten utprøvde eksempeldokumenter, forteller Furu. – I tillegg har jeg samlet linker til online-verktøy jeg selv stadig bruker; HTML-kodelister, hex-tabeller, polling-tjenester og den slags. Hensikten er at dette skal være et nettsted som gjør norske nettredaktører mer effektive i jobben sin.

Nettredaktor.no er fri for annonser og drives på frivillig basis.

Til toppen