Rekord-resultat i Computerland

Computerland har prestert sitt beste første halvår, og har snudd produktsalget til vekst igjen.

Computerland har prestert sitt beste første halvår, og har snudd produktsalget til vekst igjen.

ComputerLand Norge fikk en omsetning i første halvår på 233 millioner kroner og et resultat før skatt på 6,2 millioner kroner. Tilsvarende tall i 2004 var en omsetning på 205 millioner og et resultat på 2 millioner. Detter er det beste halvårsresultat i selskapets historie.

ComputerLand har datterselskapene Tarantell og Nestor, som også er inkludert i regnskapet. I forhold til fjoråret har omsetningen økt med 13 prosent. Veksten har vært spesielt sterk innenfor IKT-drift, konsulent- og servicetjenester rettet mot mellomstore norske bedrifter og organisasjoner.

Samtidig har selskapet klart å snu utviklingen innen produktsalg. Dette området slet i flere år, inntil de igjen klarte vekst i fjor. Som mange andre opplevde de en nedtur i første kvartal, men er nå oppe igjen med en vekst på 12 prosent for halvåret sammenlignet med samme periode i fjor.

Produktsalget utgjør 147 millioner av omsetningen, mens kommunikasjon står for 22 millioner, konsulentvirksomhet 39 millioner og it-drift 26 millioner.

– Markedet for våre outsourcings- og driftstjenester fortsetter å vokse, sier adm. direktør Per Ludwig Dahl i en pressemelding.

Til toppen