Rekord-resultat i Computerland

Computerland har prestert sitt beste første halvår, og har snudd produktsalget til vekst igjen.

ComputerLand Norge fikk en omsetning i første halvår på 233 millioner kroner og et resultat før skatt på 6,2 millioner kroner. Tilsvarende tall i 2004 var en omsetning på 205 millioner og et resultat på 2 millioner. Detter er det beste halvårsresultat i selskapets historie.

ComputerLand har datterselskapene Tarantell og Nestor, som også er inkludert i regnskapet. I forhold til fjoråret har omsetningen økt med 13 prosent. Veksten har vært spesielt sterk innenfor IKT-drift, konsulent- og servicetjenester rettet mot mellomstore norske bedrifter og organisasjoner.

Samtidig har selskapet klart å snu utviklingen innen produktsalg. Dette området slet i flere år, inntil de igjen klarte vekst i fjor. Som mange andre opplevde de en nedtur i første kvartal, men er nå oppe igjen med en vekst på 12 prosent for halvåret sammenlignet med samme periode i fjor.

Produktsalget utgjør 147 millioner av omsetningen, mens kommunikasjon står for 22 millioner, konsulentvirksomhet 39 millioner og it-drift 26 millioner.

– Markedet for våre outsourcings- og driftstjenester fortsetter å vokse, sier adm. direktør Per Ludwig Dahl i en pressemelding.

Til toppen