Rekordinteresse for NTNU-studentene

Aldri før har bedriftene kjempet så hardt om NTNU-hodene.

Rekordinteresse for NTNU-studentene

Aldri før har bedriftene kjempet så hardt om NTNU-hodene.

Kampen om de beste hodene fortsetter på NTNU, hvor pågangen fra bedrifter som ønsker å delta på IAESTEs Næringslivsdager i Trondheim er større enn noensinne.

Etter å ha blitt fullbooket allerede i begynnelsen av september, ble arrangementet som holdes i februar 2008, utvidet fra to til tre dager. I begynnelsen av desember ble arrangementet fullt for andre gang, med 110 ulike bedrifter påmeldt, og interessen viser ikke tegn til å avta med det første.

– Vi mottar fortsatt ukentlig forespørsler fra flere interesserte, og ventelisten er allerede i ferd med å fylles, sier Carina Flaam Moen, leder for IAESTEs Næringslivsdager Trondheim.

Arrangementet finner sted på NTNUs campus på Gløshaugen 5.-7. februar og det forventes 6 000 besøkende studenter.

– Vi er svært fornøyd med bredden av bedrifter som kommer, sier Moen, her kan studentene møte alt fra internasjonale konsern til regionale traineeprogram, store norske industriaktører og gasellebedrifter. Særlig er vi glade for at også mindre kjente bedrifter benytter denne muligheten til å vise seg frem for Trondheimsstudentene.

IAESTEs Næringslivsdager Trondheim ble arrangert for første gang i 1989 og er landets største og eldste rekrutteringsarrangement for teknologi- og realfagsstudenter. De siste årene har det også vært større etterspørsel etter studenter fra andre fagretninger, som statsvitenskap og samfunnsøkonomi.

IAESTEs Næringslivsdager Trondheim arrangeres av IAESTE, en internasjonal organisasjon som driver utveksling av teknologi- og realfagsstudenter for å bidra til relevant arbeidserfaring og økt internasjonal forståelse. IAESTE arrangerer også IAESTEs Næringslivsdager i Bergen, Oslo og Stavanger. Inntektene fra arrangementet går i sin helhet til drift av IAESTEs utvekslingsprogram.

Til toppen