RESULTATERFINANS

Rekordoverskudd for DEC

Compaq-bruden Digital Equipment Corporation (DEC) oppnådde et resultat i tredje fiskalkvartal på 307 millioner dollar, omlag 2,3 milliarder kroner, av en omsetning på 3,2 milliarder dollar. Også den norske virksomheten er i vekst.

Øystein Kvistad
16. apr. 1998 - 17:22

Digital Norge kan vise til en økning i ordreinngangen for kvartalet på 23 prosent sammenliknet med samme periode i fjor. Det er innenfor områdene salg av bærbare PC-er, konsulent- og driftstjenester at veksten har vært størst, opplyser selskapet i en pressemelding.

- Vi har hatt god vekst innen alle våre produktområder dette kvartalet. Sterkest vekst i salg og ordreinngang har vi hatt når det gjelder bærbare PCer, men også innen PC-baserte klienter og servere har vi hatt en vekst dette kvartalet, opplyser administrerende direktør Tom Scharning i Digital Norge.

Også innenfor konsulenttjenester og driftstjenester "går alt så meget bedre" Det er innenfor satsingsområdene Internett, meldingsformidling og drift og overvåkning av store nettverk av veksten i ordreinngang har vært størst.

- De trender som vi har sett tidligere i år har forsterket seg. Det er særlig norske bedrifters utvikling av Windows NT og år 2000-problematikk som har ført til den sterke veksten i etterspørselen, uttaler Scharning.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.