Rekordtall for Mamut

Inngår avtale om oppkjøp i Storbritannia, og opplever rekordtall.

Rekordtall for Mamut

Inngår avtale om oppkjøp i Storbritannia, og opplever rekordtall.

Programvareselskapet Mamut melder at de har inngått avtale om kjøp av MYOB UK Business Division for om lag 17 millioner i kontanter. MYOB er blant de fem mest kjente leverandørene av forretningsprogramvareløsninger til SMB-segmentet i Storbritannia.

- Vår strategiske posisjon i Vest-Europa er styrket gjennom dette kjøpet, sier Mamut-sjef Eilert Hanoa, i en pressemelding.

Mamut oppnådde en omsetning på 128,1 millioner kroner med driftsresultat før avskrivninger på 21,7 millioner i første kvartal 2008. Omsetningen tilsvarer en vekst på 13 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. Dette er historisk høy omsetning og tidenes beste resultat fra selskapet.

Mamut-sjefen ser betydelig potensial i samtlige markeder med selskapets produkt Mamut One, som ble lansert på det europeiske markedet tidlig i april. De neste månedene vil utrullingen fortsette, blant annet med lansering i Tyskland. Hanoa tror dette vil styrke selskapets vekst og lønnsomhet ytterligere.

- Vi har oppnådd økt lønnsomhet og videre ser vi et betydelig mersalgspotensial i eksisterende kundebase i disse markedene de kommende måneder og år, samtidig som vi får tilgang til kundebasen hos MYOB i Storbritannia, sier Hanoa.

Til toppen