KORTNYTT

Rekordvekst for nordisk IT-konsulenthus

eWork har på syv år knyttet til seg 22.000 konsulenter, og legger opp til en fortsatt kraftig vekst.

12. feb. 2007 - 12:03

eWork hadde ifjor en totalomsetning på 695 millioner svenske kroner som er en økning fra 435 millioner i fjor. Driftsresultatet var på 20,3 millioner kroner som er en forbedring fra 18,9 millioner året før. I løpet av fjoråret åpnet eWork nye kontorer i Oslo og Göteborg, samtidig som man gjorde betydelige investeringer i Sverige, Danmark og Finland .

eWork legger derfor til rette for en kraftig vekst i løpet av 2007. eWork som ble etablert i Sverige i 2000 har nå knyttet til seg over 22.000 konsulenter og er i rask vekst. Selskapet forventer i år en totalomsetning på 1.1 milliarder SEK.

”Vi er meget godt fornøyde med utviklingen på det norske markedet der vi på meget kort tid knyttet til oss over 700 nye konsulenter og konsulentselskaper i vårt nettverk. I Norge forventer vi en totalomsetning på over 30 millioner kroner i år. Selv om konsulentmegling er ubrutt mark i Norge, har vi fått en svært god mottagelse på det norske markedet, sier Anders Skolleborg, leder for forretningsutvikling i eWork.

Med nyetableringen i Norge, og den ekspansive satsningen i Sverige , Danmark og Finland, styrker eWork sin rolle som en heldekkende nordisk leverandør av IT konsulenter. eWork har i dag nærmere 70 ansatte som jobber med å koble sammen kunders behov og konsulentenes kompetanse.

Selskapets forretningsstrategi retter seg primært mot konsulenter som jobber i mindre konsulentfirmaer, der eWork hjelper disse med å skaffe spennende oppdrag hos store internasjonale selskaper.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.