KARRIERE

Rekve forlater NRK Futurum

De varslede ledersikftene i NRK er nå et faktum. Frode Rekve fra NRK Futurum overtar som redaktør for Dagsnytt og Annette Groth bli ny Dagsrevy-sjef etter Viggo Johansen.

Therese Werenskiold
22. juni 2001 - 14:43
Den nye kabalen ser slik ut:

Viggo Johansen, som har ledet Dagsrevyen i NRK i to og et halvt år, går over i jobben som økonomiredaktør. Han har selv valgt å forlate sjefsstillingen, skriver NRK.no.


Ny Dagsrevy-redaktør blir Annette Groth, som har jobbet i kringkastingen siden 1977. Hun har blant annet jobbet i Østlandssendingen, og var med på å starte P2. Hun har vært NRKs London-korrespondent i ti år, og i fjor høst ble hun ansatt som redaktør for Dagsnytt.

Det er Frode Rekve som overtar for Groth. Han kom til NRK i 1980 og har jobbet både som reporter, vaktsjef, utenriksmedarbeider og redaksjonssjef i Dagsnytt. Rekve var prosjektleder under etableringen av Alltid Nyheter og har vært programsjef og ansvarlig redaktør i NRK.no siden i fjor.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.