Rendezvous for hurtigmeldingsklient

En ny versjon av hurtigmeldingsklienten Trillian er nylig blitt lansert. Støtte for Rendezvous er blant nyhetene.

En ny versjon av hurtigmeldingsklienten Trillian er nylig blitt lansert. Støtte for Rendezvous er blant nyhetene.

Cerulean Studios har lansert en ny utgave av selskapets fleksible hurtigmeldingsklient, Trillian. Klienten kommer i to versjoner, inkludert en gratisversjon med noe begrenset funksjonalitet.

Det er derimot betalingsversjonen, Trillian Pro, som har fått de fleste nyhetene når klienten nå er kommet i versjon 3.0. Denne versjonen koster normalt 25 dollar.

Dette inkluderer støtte for Apples Rendezvous-protokoll, noe som ifølge eWeek skal gi serveruavhengige hurtigmeldingsfunksjonalitet mellom maskiner i samme lokalnett. Rendezvous-protokollen lar brukere av Mac OS X sette opp nettverk hvor enhetene automatisk oppdager hverandre.

Brukerne av betalingsutgaven får også tilgang til plug-ins for tilknytning til Jabber og Novell GroupWise Messenger, samt støtte for videokonferanser og forbedret logging av samtalene.

Trillian, både gratis- og Pro-utgaven, støtter også hurtigmeldingsnettverkene til AOL, Microsoft og Yahoo, i tillegg til IRC.

Trillian 3.0 skal også inkludere "Instant Lookup", et verktøy som er integrert med det Internett-baserte leksikonet Wikipedia, noe som raskt skal gi brukerne mer informasjon om begreper i samtalene.

Til toppen