JUSS OG SAMFUNN

Rendyrker Telia Internett

Riksnettnavnet erstattes av Telia Internett. Om en uke får vi se resultatene av omprofileringen som skjer i alle land der det statlige svenske telekomselskapet Telia er inne på Internett.

Herman Berg
5. mai 1997 - 11:00

- Vi har ikke noe imot navneskiftet, det er helt ok, sier daglig leder av Riksnett, Rolf L. Larsen.

- Riktignok er Riksnett et av de eldste merkenavnene på Internett i dag, og det kan fortsatt bli brukt i andre sammenhenger, sier Larsen uten å utdype dette nærmere.

Ifølge Larsen betyr navneskiftet en styrket profil og en større satsing på det norske Internettmarkedet. Samtidig får alle selskaper, der Telia er inne på nettområdet, Telia Internett som internasjonalt merkenavn. Det dreier seg om Norden, Baltikum og Polen.

- Jeg tror de fleste opplever Telia som et nordisk selskap, ikke et svensk. Jeg mener det blir oppfattet positivt at det kommer en utenlandsk konkurrent inn på det norske markedet og utfordrer Telenor, sier han.

Norske Telia Internett er 100 prosent eid av Telia og satser på å utvide sitt engasjement som en riksdekkende internettleverandør. Mandag 12. mai lanserer Riksnett sin nye reprofilerte web og kjører hardt på en visuell omprofilering som har vært planlagt i lengre tid, ifølge Larsen.

- Vi kommer til å putte mye midler inn i markedsføring i tiden som kommer. Derfor er det fornuftig av oss å ha en enhetlig merkevaresatsing i alle teliaselskapene, mener han.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.