Restplass.no ruller ut til sommeren

Restplass, reiselivstjenesten som ønsker å bli det norske svaret på Lastminute.com, skal åpne opp til sommeren. Det håper gründeren i selskapet Jason R. Eckhoff som nå har fått de første pengene på plass.

Restplass, reiselivstjenesten som ønsker å bli det norske svaret på Lastminute.com, skal åpne opp til sommeren. Det håper gründeren i selskapet Jason R. Eckhoff som nå har fått de første pengene på plass.

Reisebestilling over nettet vil bli big business, noe Jason R. Eckhoff oppdaget og etablerte Restplass.no, en tjeneste hvor man får kjøpt billige flybilletter og restplasser. Nå har selskapet fått inn penger og tar sikte på å lansere tjenesten til sommeren.

Les:


Stabler på beina Restplass.no

- Vi hentet inn fire millioner i en rettet emisjon mot strategiske investorer. Grunnen til at vi ikke hentet inn mer er for å hindre utvanning. Men vi er veldig fornøyd med responsen fra investorene, forteller Eckhoff som er daglig leder i selskapet. Han forteller at interessen for å investere i selskapet har vært stor, så stor at selskapet kanskje planlegger en ny emisjon allerede i slutten av mai.

Det har også vært god respons blant reiseselskapene på tjenesten, opplyser Eckhoff.

Pengene skal restplass brukes til markedsføring og videreutvikling. - Vi skal ha et skikkelig trøkk frem mot lanseringen. Vi har et svært godt konsept og skal satse mye på å gjøre dette kjent, forteller Eckhoff til digi.no.

Restplass-sjefen skal konkurrere med tjenester som Lastminute.com, Reisefeber og de andre nettbaserte reisetjenestene. De "gamle" reiselivsaktørene levner Eckhoff ikke noe håp. - Disse selskapene vil havne i en skikkelig skvis. De har rett og slett beveget seg for sent, hevder Eckhoff som ikke legger skjul på at han har store ambisjoner for Restplass.no. -Vi skal bli lededne på lavprisreiser, og vi skal bare konsentrere oss om dette markedet.

Thomas Virden, internasjonal sjef for lastminute.com, frykter ikke Restplass.no.

- Exciting, sier han til digi.no når vi ringer for en kommentar. Lastminute.com skal etter planen lanseres i Norge innen dette året, men Virden kan ikke si når. - Det nordiske markedet er veldig komplekst. Vi har allerede ansatt en mann som skal sondere markedet i Norge for oss, forteller Virden.

digi.no gjør oppmerksom på at Jens Kanden sitter i styret til Restplass.no. Kanden er også administrerende direktør i Internett Kanal 1, som eier digi.no.

Til toppen