Ring gratis til Sverige og Danmark

IP-telefonileverandøren Telio utvider sitt tilbud med gratis tellerskritt til Sverige og Danmark.

IP-telefonileverandøren Telio utvider sitt tilbud med gratis tellerskritt til Sverige og Danmark.

Telio, som leverer IP-telefoni med gratis tellerskritt til sine kunder på vanlige fastnettnummer i Norge, utvider tilbudet.

Fra 12. august kan Telios kunder ringe ubegrenset gratis til vanlige fastnett nummer også i Sverige og Danmark.

— Vi er det første og eneste teleselskapet som lanserer gratis samtaler til de skandinaviske landene, sier viseadministrerende direktør Rune Strømmen i Telio til digi.no.

Strømmen hevder at det er første gang kunder i et europeisk land får en regulær fullservice teletjeneste som innebærer at man ubegrenset kan ringe gratis utenfor eget land.

— Det beste våre konkurrenter har tilbudt sine kunder til nå er å ringe gratis på lørdager innen Norge. Og da er ikke samtalestart gratis og kunden må binde seg for en periode, framholder Strømmen.

I tillegg har blant annet Song gått ut med tilbud til sine bedriftskunder om lik pris på tellerskritt i Skandinavia. Å slå et telefonnummer til Sverige, skal være like billig som til Norge.

Men det er foreløpig bare hos Telio det er gratis å ringe, noe selskapet også kjører på i sitt slagord, «tellerskritt skal være gratis».

— Vårt nye tilbud viser at vi ligger langt foran våre konkurrenter og at vi jobber iherdig for å oppfylle vårt varemerke, sier Rune Strømmen.

Til toppen