Ring med mobil og støtt veldedige formål

En ny norsk mobiloperatør vil tiltrekke seg kunder ved å dele omsetningen med ideelle organisasjoner.

Ring med mobil og støtt veldedige formål

En ny norsk mobiloperatør vil tiltrekke seg kunder ved å dele omsetningen med ideelle organisasjoner.

En ny virtuell mobiloperatør skal tjene penger på nordmenns mobilbruk, samtidig som de deler ut deler av omsetningen til humanitære organisasjoner.

Tidligere skøyteløper Johann Olav Koss i organisasjonen Right To Play er første samarbeidspartner for mobiloperatøren Mobile Choice.

Right To Play het tidligere Olympic Aid. De jobber med utvikling av barn og unge i vanskeligstilte områder gjennom lek og idrett. Organisasjonen får syv prosent av mobilregningen til de som velger å tegne Mobile Donation abonnementet.

- Vi er både stolte og spente over å være med på lanseringen av et mobilabonnement hvor kunden uten ekstra kostnad kan bidra til et godt formål, sier Johann Olav Koss til Dagens Næringsliv.

Mobile Choice blir Norges 23. mobilaktør og de leier nett av Telenor. Med så mange aktører er det nødvendig å skille seg ut fra mengden. Det skal de klare ved å bidra med mer penger i kassen til de humanitære organisasjonene.

- Dette kan bli en vesentlig inntektskilde for organisasjoner som nå opplever skiftende rammevilkår blant annet ved tap av inntekter fra spilleautomater, sier Trond Gjengset i Mobile Choice Norge til Dagens Næringsliv.

Mobile Choice har stor tro på at konseptet vil slå an i Norge.

- Innen tre år skal vi ha 200.000 kunder. De skal bidra med tilsammen 100 millioner kroner årlig til humanitære organisasjoner, sier Gjengset.

Da vil de i såfall oppnå en markedsandel på cirka fem prosent. og bli jevnstore med Tele 2.

Til toppen