Ring så mye du vil for 165 per måned

Fra å bare være strømleverandør vil Oslo Energi nå også selge teletjenester. Nå lanseres et "ring så mye du vil for en fast pris"-tjeneste. For 165 kroner kan du snakke så lenge du vil.

Teletjenestene lanseres i forbindelse med Oslo Energis nyeste produkt, James. Det er første gang et selskap tilbyr fastpris på taletelefoni, men begrensningene er imidlertid noen; fastprisen gjelder ikke Internett og bare samtaler innenlands.

Internett er konstruert som et eget produkt der abonnementet er gratis, men teletrafikken må betales. Velger du fastpris koster det 99 kroner for inntil 10 timer og deretter en minuttpris.

Informasjonssjef i Oslo Energi, Kjell Stamgård, sier prisen ut over dette er 49 øre per oppkobling og deretter 18 og 14 øre henholdsvis på dag og kveldstid.

Fasttelefoniprisen er 165 kroner i måneden, men i en prøveperiode i sommer etter oppstarten i mai er prisen fastsatt til 99 kroner per måned.

- Markedsundersøkelser Oslo Energi har foretatt viser at kundene ønsker tilbud og tjenester som gjør hverdagen enklere og som sparer dem for penger. Det ønsker vi å gi dem gjennom James, der kundene får fasttelefoni, internettabonnement og strøm fra en og samme leverandør, til priser som er blant markedets rimeligste. Alle tjenestene samles på én faktura, og kundene må kun forholde seg til ett kontaktpunkt for alle tjenestene, sier salgsdirektør i Oslo Energi, Rolf Wilhelmsen.

Stamgård sier at en ikke må kjøpe strøm fra selskapet for å kjøpe teletjenestene. Alle tjenestene er tilgjengelige for kunder over hele landet og senere i vår blir tjenestene også lansert for fullt gjennom egne kampanjer.

På telefonisiden er det MCIWorldCom som leverer trafikken, mens det på ISP-siden er start.no som er underleverandør. Til høsten planlegges det et eget mobiltilbud. Også andre tjenester planlegges tilbudt som forsikring og hjemmevask.

- James er i vårt bilde menneskets beste venn, en hund, sier Stamgård.

- Ambisjonen er å kunne levere disse tjenestene og tjene penger på dem. Våre kalkyler viser at det er mulig, og vi håper naturligvis at kunder på James velger mer enn en tjeneste. Vi har en vekstastrategi gjennom nye tjenester. Tilbakemeldinger fra kundepanel viser at kunden forventer noe mer fra oss.

Det er gratis å bli James-kunde.

Til toppen