BEDRIFTSTEKNOLOGI

Ringkjøb satser i Russland

Den Alkatel-eide data- og elektrokjeden Ringkjøp har i sitt femtiende år festet grepet i store deler av distrikts-Norge. Samtidig er også satsingen i nordvest-Russland intensivert med et nytt kontor i Murmansk.

Eirik Flaa
20. jan. 1997 - 15:00

Femtiårsjubilanten Ringkjøb, intensiverer satsingen i Russland. Selskapet har i flere år betjent det nordvestrussiske markedet fra sin distributør i Kirkenes, men åpnet i september et sevlstendig kontor i Murmansk. Etableringen har ifølge Alcatel distribusjon vært svært vellykket, og det utelukkes ikke ytterligere intensivering av satsingen.

- Vi er godt fornøyd med resultatet av satsingen. Det er godt mulig at vi vil etablere flere kontorer i denne regionen, sier Informasjonsjef Odd Kristiansen i Alcatel STK, til digi:data. Han legger til at det brokete Russiske markedet ikke har medført problemer.

- Økonomisk kriminalitet og mafiavirksomhet er noe vi foreløpig ikke har merket noe til, sier Kristiansen, som forøvrig kan fortelle at den russiske etterspørselen er preget av den generelle økonomiske situasjonen i landet.

- ISDN-relatert utstyr er ikke aktuelt i Russland grunnet en langt mindre utviklet teleinfrastruktur enn her til lands, avslutter Kristiansen.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.