Roar Nerdal slutter som redaktør i Computerworld

Nerdal har vært ansvarlig redaktør i Computerworld Norge siden 1995, og slutter etter eget ønske.

Nerdal har vært ansvarlig redaktør i Computerworld Norge siden 1995, og slutter etter eget ønske.

Roar Nerdal har vært ansvarlig redaktør i Computerworld Norge siden 1995, og slutter etter eget ønske.

I denne perioden har Computerworld økt frekvensen til to ganger i uka. Computerworld var blant NALs opplagsvinnere i fjoråret.

- Jeg stiftet bekjentskap med Computerworld da jeg som student jobbet med å pakke avisa. Så karriere-utviklinga har jo vært bra. Det jeg er mest fornøyd med er at vi har blitt en framtidsrettet avis som går lenger enn bare å skumme nyhetsbildet. Vår design og presentasjon har fått stor anerkjennelse. På mange måter har også Computerworld blitt en god journalistskole. Flere av mine tidligere kolleger finner du som pressefolk i andre medier i dag, sier Nerdal. Han mener det først og fremst viser hvorsynlig og aktuell Computerworld er.

-- Da jeg begynte for ti år siden var IT noe som fagfolk bedrev. I dag må alle beslutningstakere forholde seg til IT. IT er blitt en vesentlig del av hverdagen til folk flest, sier Nerdal. Han tror Computerworld har store muligheter for fortsatt vekst og utvikling.

Nerdal slutter uten å ha noen ny jobb å gå til. - Når beslutningen først var tatt, så ønsket jeg å slutte med en gang, sier Nerdal.


Foto av Roar Nerdal er velvilligst utlånt av redaksjonen i Computerworld.

Til toppen