Robbestad vil starte finanstjeneste

Den omstridte gründeren Øivind Robbestad slutter i NetHouse. Etter å ha startet selskapet sitter han igjen med 100 millioner papirkroner, en god plan og en seilbåt.

Den omstridte gründeren Øivind Robbestad slutter i NetHouse. Etter å ha startet selskapet sitter han igjen med 100 millioner papirkroner, en god plan og en seilbåt.

Øivind Robbestad sier i et intervju med digi.no at han nå slutter i NetHouse. Robbestad var gründeren i selskapet.

- Jeg har jobbet i fem år med NetHouse og ser nå at tiden er inne for å begynne på noe nytt, eller å ta meg litt fri, forteller Robbestad til digi.no. - Jeg tror ledelsen vil gjøre en utmerket jobb med å videreføre selskapet i Norge og Europa.

- Gründeren skal jo ut, og jeg er ferdig med NetHouse nå. Jeg kommer ikke til å ha noe med selskapet å gjøre annet enn på generalforsamlingen, sier Robbestad som lenge har hatt en minimal rolle i selskapet.
Les:
NetHouse vil på børs
SmartShopper påberoper seg eksklusivitet
Fra kaos til struktur med Adolphson
Harald Ellefsen ny styreformann i NetHouse
NetHouse AS ikke "blåst opp"
Robbestad klubber Telenor-samarbeid
Robbestad garanterer for nett-transaksjoner
Robbestad forteller at han ikke har tenkt å gi seg med prosjekter. Han forteller blant annet om en ny finanstjeneste han går svanger med. Robbestad har kalt prosjektet FNmarket.com. - Denne tjenesten skal gjøre det lettere å handle aksjer i gråmarkedet, forteller den notoriske gründeren.


- Dette er jo en liten baby jeg har hatt lenge, men det blir ikke noe mer enn en ni til fire jobb. Det lover jeg, sier Robbestad.

Etter egne beregninger er han god for vel 100 millioner kroner etter ulike plasseringer i diverse Internett- og dataselskaper. I NetHouse eier Robbestad aksjer for over 25 millioner kroner. Robbestad forteller til digi.no at han allerede har brukt noen penger. Blant annet har han nettopp kjøpt seg en ny seilbåt...

Til toppen