Rolls Royce-utleie og Ingvars kokkofon

Det er faktisk mulig å tjene penger på sin private hjemmeside. NRK har samlet noen eksempler, til inspirasjon og etterfølgelse.

Det er faktisk mulig å tjene penger på sin private hjemmeside. NRK har samlet noen eksempler, til inspirasjon og etterfølgelse.

Jeg tror på det private initiativ. Jeg tror på at det er mulig å tjene en slant både her og der, i hvert fall hvis man ikke forventer å bli millionær sånn i første omgang. Internett er ikke noe unntak.(John Moltubakk i Oslo leier ut sin 1968-modell Rolls Royce til bryllupskjøring)Selv om de store selskapene fortsatt har en stund igjen før regnskapene viser sorte tall, finnes det suksesshistorier, spesielt i mindre skala. [ Dessuten er jeg svak for "kjøkkenbenkprosjekter" av forskjellig slag, så jeg ble glad da jeg oppdaget den siden jeg anbefaler deg i dag. (Du finner pekeren i margen til høyre.)

(Ingvar kommer hjem til deg og lager mat i ditt eget kjøkken)

Dette er en oversikt som NRK har samlet i forbindelse med programmet Refleks. Her finner du et tyvetalls hjemmesider, der innehaveren har lykkes i å skape seg en ekstrainntekt med et minimum av kapital - men ofte desto mer innsats i form av innsats og kreativitet.

Her skulle det altså være mulig å finne gode idéer til etterfølgelse - eller bare til generell inspirasjon.

Til toppen