Rydd opp i favorittene

Rydd opp i favorittene

Har du en endeløs liste i favoritt-folderen din? IC Soft Site Manager kan både lage orden og sette farge på favorittene, samt holde enkel kontroll på adresseboken din.

Av Stig Martin Fiskå

IC Soft Site Manager er ment som et vertøy for å holde orden på dine "bookmarks" eller favoritter som det heter på norsk i Internet Explorer. I tillegg til å kategorisere bokmerkene dine kan du gi hver enkelt kategori et eget ikon som passer for eksempel til reise, sport eller søkemotorer.

Hver lenke kan gis en tittel og en beskrivelse slik at det er enkelt å finne lenken igjen og du slipper å lure på hva den ledet til.

Har du en hjemmeside, så gir programmet deg muligheten til å lage og publisere lenkene din i HTML-format - kan jo være praktisk dersom du har mange lenker du ønsker å dele med verden.

Når en åpner Site Manager, og nettopp har brukt MS Outlook, så får en inntrykk av at Site Manager er en del av Office-pakken. Det er den så definitivt ikke, og når en går programmet nærmere i sømmene, så kommer en til at den ikke har stort andre funksjoner enn det IC Soft selv reklamerer med. Det går greit å finne fram, menyene er ikke for mange og heller ikke vanskelige å forstå.

Site Manager har også innebygd adressebok. Denne har de basisfeltene og funksjonene en kan forvente av et slikt program, men er neppe det beste alternativet for å holde styr på kontaktene dine.

Dersom du finner det for godt å prøve ut Site Manager, så ikke bli for avhengig om du ikke har lyst å betale for den. Etter 30 dager går testperioden ut, og da må du ut med 29,95 dollar. Men det skader ikke å prøve det ut - du finner raskt ut om dette er noe du har bruk for.

Programmet laster du ned fra IC Soft Site Managers hjemmeside, og er på rundt 5,5 MB. Installering går så å si av seg selv, og ferdig installert tar Site Manager cirka 18 MB av lagringskapasiteten din.

Til toppen