Rydningen gjør ASP-comeback

Tidligere Telecomputing-sjef Jan Eigil Rydningen begynner i ASP Norge som arbeidende styreformann. Rydningen vil få en sentral rolle i å bygge opp selskapet til å bli en ledende ASP-rådgiver.

Jan Eigil Rydningen tiltrer stillingen i ASP Norge AS 15. desember 2000.

- Jeg har klokkertro på ASP. Mange har hørt om ASP, men svært få vet i dag hvilke muligheter en ASP-løsning kan gi dem. Det er et enormt informasjonsbehov i markedet, og mye usikkerhet om hvilke løsningsalternativer som finnes. De siste månedene har jeg registrert en betydelig etterspørsel fra bedrifter som ønsker dialog med en leverandøruavhengig rådgiver. Derfor fant jeg muligheten til å være med å bygge opp ASP Norge svært interessant, sier Rydningen i en pressemelding.


Den tidligere Compaq- og Telecomputing-sjefen mener ASP Norge har "et spennende forretningskonsept" der Rydningen mener han får god bruk for sitt kontaktnett og erfaring fra å bygge opp IT-relaterte selskaper.


- Dette er en naturlig videreføring av min erfaring fra bransjen, sier Rydningen.

ASP Norge er et frittstående konsulentselskap som hjelper bedrifter med å ta stilling til kvaliteten og effektiviteten i deres IT-løsninger. Selskapet ble etablert i oktober i fjor og har som ambisjon å bli landets ledende bedrift innen ASP-rådgiving. Administrerende direktør er Harald Tellmann.

- Det er viktig for oss å få Jan Eigil Rydningen som arbeidende styreformann i selskapet. Han vil tilføre oss en unik erfaring fra IT-industrien og et bredt kontaktnett både mot kunder og leverandører., sier Tellmann i pressemeldingen.

Til toppen