Rykker opp i HP etter programvarekontrakt

Morten Meier blir programvaresjef i HP, og varsler sterk satsning med flere nyansettelser.

Morten Meier går inn i stillingen som programvaresjef etter å ha bidratt til det HP Norge hevder er tidenes største programvarekontrakt i Norge.

Etter kontraktsinngåelsen med Hydro IS Partner om leveranse av programvareporteføljen HP OpenView tidligere i år, kunne HP Norge i siste kvartal vise til en markedsandel på 20,6 prosent av programvaremarkedet i Norge.

Meier har jobbet med programvare i HP siden han kom til selskapet i 2000, og har jobbet hardt for den raske utviklingen HP OpenView-salget har hatt i selskapet de siste årene, skriver HP Norge i en pressemelding.

Programvare er et strategisk satsningsfelt for HP Corporate.

- Nå vil HP Norge forsterke partnerkanalen og utvider også teamet og salgsstyrken med flere nyansettelser, sier nyutnevnt programvaresjef i HP Norge, Morten Meier.

Han erfarer at mange større virksomheter har utfordringer rundt administrasjon av sine IT-eiendeler (IT-asset management) og automatisering og sporbarhet innen tilgangskontroll.

- Vi ser at mange virksomheter fortsatt har et stort behov for konsolidering og effektivisering av administrasjonsverktøyene. De sliter med å integrere og automatisere prosesser og rutiner (ITIL) mot støtteverktøyene. HPs OpenView-portefølje har funksjoner for dette som er helt unike, derfor er vi svært optimistiske med tanke på å ta enda større deler av dette markedet, sier han.

Til toppen