KARRIERE

Rykker opp i Telenor

Tar over direktørjobb fra Kristin Skogen Lund.

Rolv-Erik Spilling rykker opp i Telenor. Han starter idag som konsernsjef for Digital Services-divisjonen som Kristin Skogen Lund inntil nylig ledet.
Rolv-Erik Spilling rykker opp i Telenor. Han starter idag som konsernsjef for Digital Services-divisjonen som Kristin Skogen Lund inntil nylig ledet. Bilde: Per Ervland
29. okt. 2012 - 09:34

I september forsvant Kristin Skogen Lund ut fra Telenor for å bli toppsjef i NHO. Nå er hennes erstatter som konserndirektør i Digital Services i Telenor på plass.

Rolv-Erik Spilling rykker opp fra jobben som nestsjef med umiddelbart virkning og skal nå lede Telenors arbeid med å utvikle nye digitale tjenester. Spilling har vært nestsjef i divisjonen siden den ble opprettet i 2011 for å utvikle nye tjenester «i den digitale økonominen», spesielt internett-tjenester som Telenor-konsernet og deres partnere kan levere globalt.

Blant annet er det i denne avdelingen medietjenesten Comoyo har sett dagens lys.

– Rolv-Erik Spilling har hatt en rekke, sentrale roller i alle deler av vår verdikjede. Hans brede erfaringsbakgrunn gjør ham til en ideell kandidat for å utvikle nye tjenester, i skjæringspunktet mellom tradisjonelle telekommunikasjon og nye, åpne nettbaserte teknologier. Jeg er fornøyd med at han har takket ja til denne rollen og jeg forventer store resultater fra ham og resten av Digital Services-enheten i fremtiden, sier Jon Fredrik Baksaas, konsernsjef i Telenor i en pressemelding.

Spilling er ikke helt ukjent i Telenor-systemet. Han startet i 2000 og har vært markedssjef for forretningsmarkedet, teknologisjef og sjef for tjenester, IT og teknologi. Han har en mastergrad i matematikk fra NTNU.

    Les også:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.